Over Ons

Groene omgeving

Wie wij zijn

Epion is in 2021 officieel van start gegaan als start-up, opgericht door drie TU Delft alumni. Het doel van Epion is om de kwaliteit van het binnen- en buitenklimaat goed inzichtelijk te maken en waar mogelijk te verbeteren. Om dit doel te bereiken richten wij ons primair op het ontwikkelen van sensoren en bijbehorende software.

Onze Visie

Het milieu vinden wij een belangrijk aspect van onze bedrijfsvoering. We proberen hier dan ook zo veel mogelijk rekening mee te houden in de ontwikkeling en productie van onze producten. Zo richten we ons op het gebruik van gerecycled plastic, verantwoord geproduceerd hout en andere minder belastende grondstoffen. In het geval van bijvoorbeeld het plastic dat gebruikt wordt voor de behuizing kiezen wij voor lokaal gerecycled plastic. Hiermee proberen we onze milieu-voetafdruk zo veel mogelijk te beperken.

Onze Aanpak

Met onze producten willen we onze gebruikers helpen inzicht te krijgen en bewustwording te creƫren over de luchtkwaliteit in de ruimtes waar we meer dan ooit onze tijd doorbrengen; zowel thuis als op het werk. Door middel van gerichter ventileren leveren we een bijdrage aan het verbeteren van het binnen- en buitenklimaat; minder onnodig luchten wanneer het koud is beperkt immers de uitstoot van broeikasgassen.